Klajdi Resort

ShqipEnglish
ShqipEnglish
Welcome to
Klajdi Resort
 
Take some time to relax...
 
Good food

Good wine

Good friends

Good time
 
Perfect place for dining
Happiness comes in waves
 
WELCOMED
 
Feel
 
Contact in this number for more information: +355 69 468 5158

Më shumë se pushime

Një resort i pakrahasueshëm buzë detit Adriatik. Çdo gjë që plotëson relaksin dhe argëtimin tuaj. Tek ne shijoni më shumë se pushime

Ambjente relaksuese

Qetësia dhe rehatia juaj është pjesë e resortit tonë. Hapësirat dhe komodieti i ambjenteve tona do t’ju bëjë të ndjeheni ndryshe

Ushqim dhe shlodhje

Ofruar më të mirën e ushqimeve të shëdetëshme shlodh mëndjen dhe trupin tuaj. Një harmoni e pa krahasuar që do ta kujtoni gjatë

Të dini rreth nesh

Më shumë se pushime me mikpritjen tonë

Shërbimi  ynë në fushën e hotelerisë vjen pas një eksperience disa vjeçare.
Falë kësaj eksperience dhe suksesit, sot menaxhojmë një resort ndër më të mirët në bregdetin tonë dhe ekskluziv për shumë shërbime dhe mikpritjen. Qëndrimi në ambjentet tona është më shumë se pushime.
Relaksi juaj është i pari

Galeria

Vlerësime të klientëve tanë